Magunkról

A Kreatív Média Műhely egyedi, és igényes film, videó és színházi produkciók, valamint könyvek létrehozására alakult. Filmjeink bemutatásra kerültek a Magyar Televízióban, a Duna Tv-ben, a TV3-ban, TV2-ben.

Könyvkiadásunk közül Korniss Péter szépséges "Magyarország Európa szívében" című fotó albumát, amely 1997-ben a Szép Könyv verseny kategória győztese lett, Korniss Péter: Leltár című Erdélyben készített fotóalbumát, amely 1999-ben a Szép Könyv verseny kategória díját és a Miniszterelnök különdíját nyerte, valamint Kiss Benedek: Nap, Hal, Nap c. gyermek verses kötetét emeljük ki.

A Terebess kiadóval közösen adtuk ki, Nagy Olga: Erdélyi cigánymesék című gyűjtését magyar és cigány nyelven.

Elkészítettük Terebess Gábor: Haiku kötetének és a Folyik a híd című zen anekdota fordításának Hangoskönyvét és Werk filmjét.

Cégünk reklám és referencia filmek és reklámkampányok készítésével is foglalkozik. Készítettünk EGIS Rt., Internet, AT&T, Microsoft, Bőrker reklámot, kiadványt, filmet.

2009-ben az első Les Arcs Európai Film Fesztivál „Fókusz országnak” Magyarországot választotta. A Kreatív Média Műhely, Böjte Ágnes vezetésével szervezte a fókusz programot, ahol 17 magyar filmet mutattak be. Az eseményről kis film is készült, amely itt tekinthető meg: letöltés

 

A Kreatív Média Műhely szívesen áll minden igényes kulturális, művészeti terv mellé és szívesen vállal minden profiljába vágó igényes feladatot.

Böjte Józsefné ügyvezető igazgató (0630-3571294) bojte@t-online.hu

Böjte József rendező-producer (0630-5350874) bojte@t-online.hu